dansk english

Stævnet kort

  • Stævnet afholdes i uge 29
  • Der løbes på 4 baner
  • Max 5 løb pr handler pr dag
  • Ca. 1300 starter pr. dag
  • Deltagerbetingelserne følger DKKs regler
  • Finaleløb lørdag

Velkommen til Jutlandia Cup 2018

Hund på balancen

Det er tradition, at der i Danmark afholdes hvert år et ugestævne med agility og i år er det Jutlandia Cup - i regi af Ribe Hundevenner og Ødis-Bramdrup civile Hundeførerforening (ØBcH)

Der løbes igen på 4 baner og hver dag tilbydes 3 løb/hund: klasseløb, åbne klasser, junior og senior. Med deltagelse af 700 hunde fra 14 lande er Jutlandia Cup årets største agilitystævne i Danmark.

Jutlandia Cup holdes ved Esbjerg - et dejligt sted at være. Vi håber, at stævnet ligesom tidligere vil blive husket som et hyggeligt og spændende stævne.

Jutlandia Cup komiteen ønsker alle en super god uge og held og lykke med konkurrencen.

Hundeluftning

Der er gode muligheder for at lufte sin hund ved centret. Men husk venligst hundeposer - det er vigtigt at samle op overalt.

Løbske tæver

Løbske tæver løber i den nævnte startrækkefølge. Et rødt bånd skal bindes på hundens line. Det er handlerens ansvar, at udvise fornøden hensyntagen til andre deltagere - især i start- og målområdet.

Banegennemgang og "klar til start"

Der hænges startlister op ved hvert startsted. Til banegennemgang er der afsat 8 minutter. Større klasser har flere banegennemgange. Bortset fra 1. gruppe skal de 3 første løber fra de efterfølgende grupper gå banegennemgang sammen med den foregående gruppe. Det giver de 3 handler ro og tid til at være klar ved start, straks banegennemgangen er slut. På hjemmesiden findes en oversigt for hver dag over alle løbene. Da programmet er stramt, henstiller vi til, at hundeføreren har varmet sin hund op og er klar i startområdet, så indsenderen hele tiden har 5 hunde klar.

Finalen

Mulige deltagere

Alle, med undtagelse af seniorhunde- og juniorekvipager, kan kvalificere sig til lørdagens finale. Der er en finale for hhv. små, mellem og store hunde. I finalen deltager de 10 bedste små hunde, de 10 bedste mellem hunde og de 25 bedste store hunde i finalen.

Kvalifikation til finale

Alle åbne klasser er kvalifikationsløb til finalen. Der er 3 AG løb og 2 SP løb som kvalifikations løb. Ud af disse løb, skal man have mindst to (2) AG og et (1) SP tællende løb - altså ingen disk.

En første plads giver 1 point, en anden plads 2 point, osv. Pointene fra de to bedste AG løb og det bedste SP løb lægges sammen og summen af disse resultater giver den endelige placering.

I den ordinære finale er de 10/10/25 ekvipager med færreste point finaledeltagere. Vindere af et kvalifikationsløb er desuden automatisk kvalificeret til finalen. Hvis vedkommende ikke er kvalificeret via "normal" vej, øges antal deltagere i finalen tilsvarende. Dem med færreste point i kvalifiaktionen starter sidst. Til finalen starter alle uden point.

Præmieoverrækkelse

Kort efter dagens sidste løb uddeles præmier. Det er lagt op til at fejre egne og andres resultater med fadøl og vand, som sælges på stedet til fornuftige priser. Hvis du aldrig har deltaget ved Jutlandia Cups præmieoverrækkelser, har du noget til gode.

Festaften

Tirsdag kl. 19.00 er der dækket op til spisning med musik i centrets hal. Der må ikke medbringes drikkevarer, men priserne er moderate. Hvis man ikke fået bestilt plads ved tilmeldingen, kan billetter købes indtil mandag kl. 18:00.

T-shirts

En stand med Opas Tierbedarf (Uwe Weitze) sælger vores Jutlandia t-shirts og poloshirts.

Resultater

Der er flere måder at finde resultaterne fra stævnet:

  • Live på Jutlandia Cups hjemmeside www.jutlandiacup.dk
  • På resultattavlerne efter løbet er slut

Vigtige telefonnumre

Dyrlæge
Vi har en dyrlæge hele ugen på området: Imke Niewöhner tlf +49 173 39 59 804. Ved større skader, som kræver narkose / operation, henvises til dyrlægevagten

Dyrlægevagten
Esbjerg Dyrehospital, Dortheasvej 27, 6700 Esbjerg , Tlf.: +45 7512 2167

Skadestue/lægevagt: +45 7011 0707.
Ring altid før du tager på skadestue/til lægevagten.
Adresse: Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg. Se Skadestue

Nødopkald: 112